Korábban írtunk már arról, hogy pár hónapja egy lengyel nő a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann-nek adja ki magát. Ő annyira biztos volt abban, hogy ő az, hogy DNS-tesztet csináltatott, amivel világosan kiderült sejtésének ellenkezője: Nem ő Madeleine. Azóta halálos fenyegetéseket kap a lány, azzal gyanúsítják, hogy csak a felhajtás és az 5 perc hírnév miatt csinálta, de családja többször is megerősítette, hogy a lány súlyos mentális betegségekkel küzd.

Amikor ennek az ügynek pont került a végére, a szülők ismét elkeseredtek, hiszen hittek abban, hogy így lányuk mégis életben lehet, és megtalálták. A nyomozás azonban még tart, és úgy tűnik, nyomra bukkantak a nyomozók.

A régóta – más ügy miatt – börtönben ülő német pedofil, Christian Brückner került újra előtérbe a nyomozás kapcsán. Christian azon a területen erőszakolt meg gyerekeket és idős nőket, ahol a kis Madeleine is eltűnt. "Kis paradicsomi darabként" emlegetett egy víztározót, ami történetesen 30 mérföldre található csak attól a helytől, ahonnan Madeleine-t elrabolták. A víztározó, és környékének átkutatása megtörtént, és az információk alapján találtak olyan dolgot, ami Madeleine-hez köthető, de nem árulják még el, hogy mi is az, ameddig ki nem vizsgálják.

Képek: Northfoto