eltűnés

Madeleine McCann eltűnése megrázta az egész világot 2003-ban. A lány nyaralni volt a családjával Portugáliában, majd egy este köddé vált – a kiságyából tűnt el nyomtalanul. A nyomozás rengeteg gyanúsítottat állított elő – egyszer a szülők is azzá váltak, hiszen megtalálták Maddie vérét abban az autóban, amit a szülők pár nappal az eltűnése után béreltek ki. Meg is gyanúsították őket, de végül egy év után ejtették a vádakat.

 

eltűnés

Ezután egy 43 éves német pedofil került a rendőrök figyelmébe, aki egy másik, szintén Portugáliában történt nemi erőszak miatt ül börtönben. Az ügyészség szerint Meddie halott, és erre bizonyíték is van, de sokan nem hisznek ebben, és bizakodnak, hogy előkerül.

Sok teória felröppent, miszerint a kislányt világszerte látták, sokan állították magukról, hogy ő maguk azok, de az összes csak hazugság volt, és egyik se lett komolyan véve.

Egészen idáig. Valamiért Julia Faustyna sztorija felkeltette a rendőrök és a Maddie ügyben érdekelt emberek figyelmét.

eltűnés

Julia csinált egy Instagram oldalt, ahol azt ecseteli, hogy miért is lehet ő az eltűnt kislány. Noha Julia 22 éves, míg Meddie csak 19 lenne, azt állítja a kora hamis lehet. A gyanúsát a szemében lévő hasonló elváltozásra fogja, és a közös vonásokra. Ezen felül Julia azt állítja, hogy poszttraumás amnéziában szenved – ami szerinte az elrablás miatt alakulhatott ki – és hogy egy pedofil áldozata volt kicsiként. A szüleit is meggyanúsította, hogy nem beszélnek neki a gyerekkoráról, vagy terelnek, ha szóba kerül.

Természetesen ezek lehetnek mind-mind mesék is, de volt annyira alapos a lány, hogy összefüggésbe tudta hozni magát Meddie-vel. A szülők az elmondások alapján felkeresték, hogy DNS tesztet csináltassanak, hiszen a szemükben ójra felcsillant a remény.

Azonban egy magánnyomozó, aki sokat dolgozott Meddie ügyén kielemezte a fiatal nő és Meddie vonásait, és semmiféle hasonlóságot nem vélt felfedezni. Szerinte nem lehet ő Meddie. Ezt azzal is indokolta, hogy a lány először a médiához fordult az üggyel, és nem a szülőket hívta fel az állítással.

Jelenleg a DNS tesztre várunk, amiből biztosan pont kerülhet az ügy végére.

Képek: Wealthy peeps