madeleinemccann eltűnés

Mint azt egy előbbi posztban megírtuk, a 2007-ben, Praia da Luzból eltűnt Madeleine McCann ügyében két hete folyamatos hírek vannak, hiszen új nyomra bukkant a redőrség. Egy nyugdíjas megerőszakolásáért börtönben ülő férfi, Christian B. (a gyanúsított) "kedvenc" helyét, a Barragem do Arade víztározót kutattak át. Akkor még az volt az információ, hogy a rendőrség szerint vannak olyan nyomok, amik előrevihetik a nyomozást. 

 

Bárcsak így lett volna. A rendőrség nemrég jelentette be, hogy sajnos falakba ütköztek a víztározónál vett mintákkal kapcsolatban, nem találtak semmi Madeleine-re utaló jelet - habár még pár minta átvizsgálása hátra van. 

"Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a víztározó átkutatása nem fog válaszokat adni. Azt remélték, hogy ezek a tárgyak új nyomokat mutatnak majd, de hiába használták a rendelkezésre álló legmodernebb törvényszéki felszereléseket, egyik tárgy sem bizonyult hasznosnak. Úgy érzem, mintha falba ütköztünk volna. Azonban még mindig vannak olyan tárgyak, amelyeket ellenőrizni kell, és a rendőrség csapata továbbra is keményen dolgozik. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden egyes, a tározóból lefoglalt tárgyat ellenőrizzenek." 

Christian B. azóta is tagadja, hogy bármi köze lett volna a kislány eltűnéséhez. 

Ti mit gondoltok az ügyről?