Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rejtélyes eltűnések Magyarországon

eltűnések

Számos eltűnés úgy bevonult a köztudatba, hogy csak egy nevet kell meghallanunk, és eszünkbe jut egy szörnyű eset - például már egy korábbi cikkünkben említett Madeleine McCann ügye.

Most a Magyarországon történő, rejtélyes ügyeket fogjuk bemutatni.

Ebben az öt esetben van egy közös: Egyikük sem került elő élve.

0 Tovább

Fordulat a Madeleine McCann ügyben

madeleinemccann eltűnés

Mint azt egy előbbi posztban megírtuk, a 2007-ben, Praia da Luzból eltűnt Madeleine McCann ügyében két hete folyamatos hírek vannak, hiszen új nyomra bukkant a redőrség. Egy nyugdíjas megerőszakolásáért börtönben ülő férfi, Christian B. (a gyanúsított) "kedvenc" helyét, a Barragem do Arade víztározót kutattak át. Akkor még az volt az információ, hogy a rendőrség szerint vannak olyan nyomok, amik előrevihetik a nyomozást.

0 Tovább

Újabb fejlemények a Madeleine McCann ügyben – bizonyítékok kerültek elő

Korábban írtunk már arról, hogy pár hónapja egy lengyel nő a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann-nek adja ki magát. Ő annyira biztos volt abban, hogy ő az, hogy DNS-tesztet csináltatott, amivel világosan kiderült sejtésének ellenkezője: Nem ő Madeleine. Azóta halálos fenyegetéseket kap a lány, azzal gyanúsítják, hogy csak a felhajtás és az 5 perc hírnév miatt csinálta, de családja többször is megerősítette, hogy a lány súlyos mentális betegségekkel küzd.

Amikor ennek az ügynek pont került a végére, a szülők ismét elkeseredtek, hiszen hittek abban, hogy így lányuk mégis életben lehet, és megtalálták. A nyomozás azonban még tart, és úgy tűnik, nyomra bukkantak a nyomozók.

A régóta – más ügy miatt – börtönben ülő német pedofil, Christian Brückner került újra előtérbe a nyomozás kapcsán. Christian azon a területen erőszakolt meg gyerekeket és idős nőket, ahol a kis Madeleine is eltűnt. "Kis paradicsomi darabként" emlegetett egy víztározót, ami történetesen 30 mérföldre található csak attól a helytől, ahonnan Madeleine-t elrabolták. A víztározó, és környékének átkutatása megtörtént, és az információk alapján találtak olyan dolgot, ami Madeleine-hez köthető, de nem árulják még el, hogy mi is az, ameddig ki nem vizsgálják.

Képek: Northfoto

0 Tovább

Bryan Kohberger ártatlan? - elkezdődtek a tárgyalások az Idaho gyilkosság ügyében

gyilkosság idaho bryankohbergerMint ahogy egy korábbi posztunkban leírtuk, múlt év novemberében egy tragikus gyilkosság rázta meg Idaho városát: megöltek négy fiatalt a bérelt házukban. A nyomozás sok szálon futott, de végül Bryan Kohbergert hozták ki gyanúsítottként, akinek megegyezik a DNS-e a gyilkos fegyver késtokján lévő mintával.

Márciusban Kohberger védelme bírósági jelentésben állította, hogy az egyik túlélő, Bethany Funk tud valamit, ami tisztázza Kohbergert. A védelem tanúvallomást kért a lánytól, amit Megan Marshall, a Latah mgyei bírónő elfogadott.

0 Tovább

Előkerült a sok éve eltűnt Madeleine McCann? - Egy lengyel nő azt állítja, hogy ő az

eltűnés

Madeleine McCann eltűnése megrázta az egész világot 2003-ban. A lány nyaralni volt a családjával Portugáliában, majd egy este köddé vált - a kiságyából tűnt el nyomtalanul. A nyomozás rengeteg gyanúsítottat állított elő - egyszer a szülők is azzá váltak, hiszen megtalálták Maddie vérét abban az autóban, amit a szülők pár nappal az eltűnése után béreltek ki. Meg is gyanúsították őket, de végül egy év után ejtették a vádakat.

0 Tovább
«
12

nyomtalanul

blogavatar

Valós bűnesetek, amiknek nem szabadott volna megtörténnie, mégis megestek. True crime ajánlók és érdekességek valóban megtörtént bűntényekről.

Látogasd meg a Reblog.hu Facebook oldalát is

Utolsó kommentek